Da AzizA i 1989 begyndte at danse orientalsk dans var dansen endnu relativt ukendt i Danmark. For at råde bod herpå, har hun siden1994 været arrangør af den årlige ORIENTAL DANCE FESTIVAL Denmark i samarbejde med en række dejlige piger uden hvis hjælp det slet ikke ville være muligt. Det var piger, som AzizA havde mødt og indbudt til showet. Gradvis blev festivalen kendt i danske mavedanskredse. De senere år har antallet af medvirkende ligget på omkring 250 - heraf ofte 20-30 udenlandske dansere. Showet overværes nu typisk af omkring 1200 tilskuere.   Hermed er arrangementet det største af sin art på dansk jord, hvilket har medført stigende interesse fra udlandet. Festivalen finder sted hvert år i marts på Kolding Teater. Festivalen blev skabt for at udbrede kendskabet til den orientalske dans  og for at skabe et forum hvor dansere kunne mødes. Det har således fra starten været vigtigt at bredden er repræsenteret - fra næsten begyndere til professionelle dansere. For at give så mange som muligt lejlighed til at danse afsættes der en begrænset tid til hver danser eller gruppe.

Festivalen er tilrettelagt således at de fleste vil kunne deltage uden at skulle arrangere overnatning m.v. Således åbner bazaren kl. 11.00, showet starter 12.30 og slutter 16.30.  Under fotoet findes oplysninger om sted, datoer m.v.

    

Se fotos fra de forskellige shows i galleriet.

Til dansere: se mere i Info, FAQ og tilmelding.

ORIENTAL DANCE FESTIVAL Denmark  finder sted på Kolding Teater, Skovbrynet 1, 6000 Kolding og er planlagt på følgende datoer :              

25. April 2015

Download plakat A3             Download plakat A4                 Download tilmeldingsformular