Mavedansskole

En af skolens elever, Emily, talte med os om, hvordan hun lærte, og hvorfor hun elsker mavedans.

Mavedans stammer fra Mellemøsten og udviklede sig til en træningsform, der er sjov og energisk. Det kombinerer traditionelle dansetrin fra Mellemøsten med moderne træk for at skabe en fængslende forestilling.

Belly Dance er en sjov, energisk dans, der kombinerer traditionelle dansetræk fra Mellemøsten. Det har altid været en populær dans og har vundet mere popularitet i de seneste år. Det anslås, at der er over 40 millioner mavedansere på verdensplan.

Mavedanse opstod i Mellemøsten og Centralasien og blev populær på grund af sin sensuelle appel og yndefulde bevægelser. Det arabiske ord for mave, “binti”, betyder “at binde”.

Belly Dance handler ikke kun om danseres bevægelse, men også om forbindelse til deres publikum. Mavedansere bruger shimmies til at vise publikum, hvordan de har det, samt varme dem op med deres bevægelser; dermed får dem til at føle sig accepteret og velkomne i deres rum.

I denne artikel vil vi diskutere fordelene ved mavedans og hvordan man kommer i gang.

Belly dance er en sjov, energisk dans, der kombinerer traditionelle dansetrin fra Mellemøsten. For at starte en mavedans klasse, bør en nybegynder opsøge et dansestudie, der tilbyder mavedans klasser. Der er mange typer studier, der tilbyder klasser i forskellige områder, herunder Los Angeles og New York City. Det er vigtigt at tage klasser fra flere studier, hvis det er muligt, så du kan sammenligne forskellene i undervisningsmetoder og stilarter, før du beslutter dig for, hvilket studie du skal deltage i. Omkostningerne for de fleste mavedans klasser er $ 10- $ 20 per time for begyndere og $ 40-70 per time for erfarne dansere.

Lær at mavedans på video

Denne video af skaberen, Khadija Mirza, er en trin-for-trin vejledning, der viser dig, hvordan du laver et grundlæggende magedansbevægelse. Nu kan du lære trinene og blive synkroniseret med denne kulturelle dans.

Mavedans er en spændende dans, der kombinerer traditionelle dansetræk fra Mellemøsten med moderne. Det er en sjov og energisk måde at udtrykke sig på og har vundet popularitet verden over på grund af dets alsidighed.

Kernen i denne spændende klasse er at lære traditionelle mellemøstlige mavedansbevægelser som Sunaksal (kamelen), Zeybek (en tyrkisk folklorisk dans), Dabke (en libanesisk folklorisk gruppe) og Ghawazee (en arabisk folklorisk gruppe).

Mavedans er en dans, der har eksisteret i århundreder og bliver stadig mere populær i dag. Det er også en god træning!

Mavedans er ikke bare en øvelse for at tabe sig, det er en sjov og energisk øvelse, der kombinerer traditionelle mellemøstlige dansetræk med vestlige bevægelsesformer.

Mavedans ser også ud til at være sjovt med dens mange forskellige stilarter som hip-hop, tribal og snavs.

Mavedans er en sjov, energisk dans, der kombinerer traditionelle dansetræk fra Mellemøsten. Det er en fantastisk måde at lære det grundlæggende i mavedans og komme i gang med en smuk og yndefuld dans.

Mavedans er en af de danse, du kan øve derhjemme, især hvis du har et kæledyr eller et rummeligt sted, hvor du kan tage så meget gulv som muligt.

Related Post